Nu lär jag säkerligen få en hel del kommentarer och ifrågasättande, men what the hell! Kunde inte bry mig mindre då jag är så ofantligt jäkla stolt över att jag ÄNTLIGEN fått gjort färdigt detta trots all skit som händer konstant hela tiden.

Så nu idag fick jag äntligen plockat undan den sista lilla tomtejäveln jag kunde hitta! Så nu är julen helt officiellt BORTA! 😂 Bara några veckor för sent, men vad gör det om hundra år?

Nä men ärligt talat så har det hänt så mycket saker det senaste så när vi väl varit hemma så har varken orken eller tiden funnits där. Och som utbränd har jag noga fått planera var jag ska lägga min energi på och bråka med massa kartonger och skit har inte varit prio ett direkt.

Att bo i ett hem utan fungerande torktumlare och med en ”lånad” damsugare från typ sextiotalet (då min har slutat fungera den med) i väntan på att de nya ska komma som jag har beställt, så är det dessutom inte det lättaste att hålla rent.
Jag säger bara VARFÖR!? Varför ska alltid saker gå sönder samtidigt? Jag fattar verkligen inte det? 😂

Aja, en dag i taget. Max har förresten fått påbörja årets första fulla antibiotika kur pga misstänkt påbörjad luftvägsinfektion (som snabbt eskalerar till lunginflammation på denna gossen). Men senast igår kväll kräktes han upp hela kvällsmaten, inklusive medicinerna + en ofantligt massa slem över hela sig och vardagsrummet. Så troligtvist måste jag ringa lungmottagningen igen och rådfråga hur vi ska göra. Om han ska få göra en lungröntgen i alla fall eller om man ska avvakta vidare..
Eftersom han nu har konstaterad immunbrist så tar man i alla fall honom på allvar, vilket förhoppningsvis gör att han slipper gå lika länge och bli lika svårt sjuk, med tanke på hur mycket han var sjuk förra året och hade minst 3 lunginflammationer plus allt annat han råkade ut för.

Nä nu får jag lägga på ett kol då jag ska hämta bustrollen snart på förskolan och det faktiskt är ”Slajmafton” ikväll på Robot-Max begäran, haha. Det är jävligt noga med det! Han räknar ner varje vecka och tjuter av lycka varje tisdag haha. Han har till och med fått med Storebror på tåget, så nu är det en stående tradition i vår lilla mini familj varje vecka! 😂

Kram på er!