Ny vecka

Då jag inte haft någon avlösare för sonen alls under hela förra veckan  (trots beviljade 24 h per vecka), så var jag inte sen med att låta även stora killen vara hemma från föris idag när han plötsligt önskade det. Jag hade ändå ingen hjälp idag heller, så ett troll mer eller mindre spelar ingen roll om jag inte har en massa viktiga inbokade telefonsamtal/möten osv.

Men imorgon bitti kommer tack och lov ena avlösaren/stödassistenten åt Max så då ska jag hänga på låset när apoteket öppnar imorgon, samt försöka hinna med typ tusen andra grejer med.

Har dock kommit en bra bit i fastställandet av mina papper/dokument kring Max och hans vård. Halva matinformations kapitalet är typ klart (bara 2 a4 än så länge haha), så tänkte försöka fortsätta vidare med det imorgon om jag hinner det med den korta stunden jag faktiskt har hjälp imorgon. 

Något som är skönt i alla fall är att det inte är en massa inbokade läkarbesök denna veckan. Det räcker med 2 vändor till barnsjukhuset med Max och en vända till BUM med Sebbe förra veckan, rätt så slutkörd mamma ja. 

6 thoughts on “Ny vecka

  1. Vill bara skicka en kram och berätta att jag tänker på dig!
    Hoppas att saker och ting lugnar ner sig snart och att ni får hjälpen som sonen faktiskt behöver ❤️

    1. Hej fina du! Det hoppas verkligen jag med, det börjar bli väldigt kämpigt nu att behöva kriga konstant utan att det händer något. Stora kramar tillbaka <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *