Grattis min prins!

Igår fyllde min älskade lilla krigare hela tre år ❤
Tänk att han trots sina knappa 87 cm redan är tre år! Vart tog tiden vägen?
Känns som igår när jag fick se honom i operationssalen första gången, min fina lilla prins med sin vackra lilla minihaka ❤

Gårdagen spenderades som sagt med farföräldrarna och pappan hemma hos mig. Och nu i helgen blir det kalas med min sida av släkten, då min syster var bortrest denna helg.

Idag har jag och Maxen flängt runt hela staden och besökt göteborgs båda sjukhus. Dels var vi på munhcenter och sen på lungmottagningen för provtagning. Han skötte sig som den klippa han är! ❤ Och charmade all personal i vanlig ordning.

Imorgon får han äntligen gå till förskolan igen och då kommer även lss ut för sin observation angående utredningen om assistans. Känns som om det händer massor just nu! Jag hoppas innerligt att det leder till något bra.
Kram på er alla!

4 thoughts on “Grattis min prins!

  1. SJukt hur fort tiden går men samtidigt så jäkla häftigt att få följa med på resan och se utvecklingen som sker. min äldsta blir snart 7år, man blir lite”vad hände?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *